Blog Beauty of Group Personal Training in Leatherhead

1. Baskia - Frizeri (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 3:09
 • By
Baskia - Frizeri (Humor 2018)

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ardip... Abonohuni per ti shikuar videot me te reja ...


2. Baskia - Golf 2 (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 4:19
 • By
Baskia - Golf 2 (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI.


3. Baskia 2018 | Gang Gang

 • Published: 5 months ago
 • Duration: 0:26
 • By

4. Baskia - Qerimi Vdiq (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 3:23
 • By
Baskia - Qerimi Vdiq (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI.


5. Baskia risi nga kukesi

 • Published: 1 month ago
 • Duration: 1:44
 • By
Baskia risi nga kukesi

baskia official.


6. Baskia - Fmija tu pi duhan (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 2:51
 • By
Baskia - Fmija tu pi duhan (Humor 2018)

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ardip... Abonohuni per ti shikuar videot me te reja ...


7. Baskia - Mentor Kurtishi (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 3:06
 • By
Baskia - Mentor Kurtishi (Humor 2018)

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ardip... Abonohuni per ti shikuar videot me te reja ...


8. Baskia - Magjupi (Humor 2018) (Produksioni ARDI)

 • Published: 7 months ago
 • Duration: 2:47
 • By
Baskia - Magjupi (Humor 2018) (Produksioni ARDI)

https://www.facebook.com/Produksioni-Ardi-1625380567726031/ ...


9. Baskia HEKRI

 • Published: 6 months ago
 • Duration: 0:45
 • By

10. BASKIA - Mshefni birrat ok (Humor 2018)

 • Published: 7 months ago
 • Duration: 3:16
 • By
BASKIA - Mshefni birrat ok (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI https://www.facebook.com/MuzikeHumorshqip/?ref=hl.


11. Baskia dhe Meti - Policia (Official Video) 2018 (Produksioni ARDI)

 • Published: 6 months ago
 • Duration: 1:25
 • By
Baskia dhe Meti - Policia (Official Video) 2018 (Produksioni ARDI)

https://www.facebook.com/Produksioni-Ardi-1625380567726031/ ...


12. Baskia - Meshalica (Humor 2018)

 • Published: 7 months ago
 • Duration: 5:55
 • By
Baskia - Meshalica (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI https://www.facebook.com/MuzikeHumorshqip/?ref=hl.


13. Baskia i fort

 • Published: 3 months ago
 • Duration: 1:30
 • By
Baskia i fort

Like dhe subscribe.


14. Baskia 8 Marsi - Viberi (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 4:35
 • By
Baskia 8 Marsi - Viberi (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI.


15. Baskia biznismeni

 • Published: 3 months ago
 • Duration: 0:54
 • By
Baskia biznismeni

baskia official.


16. Baskia - Ndotja Prishtine (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 4:16
 • By
Baskia - Ndotja Prishtine (Humor 2018)

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ardifolk.


17. Baskia - Majmuni (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 2:15
 • By
Baskia - Majmuni (Humor 2018)

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ardip... Abonohuni per ti shikuar videot me te reja ...


18. Baskia 2018

 • Published: 6 months ago
 • Duration: 1:55
 • By
Baskia 2018

Baskia offiicial.


19. Baskia - Motorri (Humor 2018) (Produksioni ARDI)

 • Published: 7 months ago
 • Duration: 1:47
 • By
Baskia - Motorri (Humor 2018) (Produksioni ARDI)

https://www.facebook.com/Produksioni-Ardi-1625380567726031/ ...


20. Baskia - Ramiz Ladrovci (Humor 2018)

 • Published: 4 months ago
 • Duration: 3:17
 • By
Baskia - Ramiz Ladrovci (Humor 2018)

Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI.